ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ για το blog

Πρόκειται για το πολιτικό, κι όχι μόνο, ημερολόγιο της Δημοτικής Παράταξης "Καρδίτσα πόλη της Αλληλεγγύης". Στόχος είναι η καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες μας αλλά και η ενσωμάτωση όλων εκείνων των ζητημάτων που θα κάνουν τον Δήμο μας και τη ζωή μας καλύτερη.Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου 2011

Συμπαράσταση στους απλήρωτους εργαζόμενους του Δήμου Καρδίτσας

Συμπαράσταση στους απλήρωτους εργαζόμενους του Δήμου Καρδίτσας
Της κίνησης «Καρδίτσα πόλη της Αλληλεγγύης»

Η «Καρδίτσα πόλη της Αλληλεγγύης» δηλώνει την συμπαράσταση και αλληλεγγύη στους απλήρωτους εργαζόμενους του Δήμου Καρδίτσας στηρίζοντας παράλληλα τον δίκαιο αγώνα τους για ικανοποίηση του άμεσου αιτήματος καταβολής των δεδουλευμένων τους. Επίσης, στηρίζουμε τον κοινό αγώνα για να προχωρήσει η χρηματοδότηση των Δήμων καθώς με τις περικοπές στις τακτικές επιχορηγήσεις και την εφαρμογή του μνημονίου στην Αυτοδιοίκηση  από την κυβέρνηση, οδηγεί εργαζόμενους και ΟΤΑ  στην εξαθλίωση και την εξαπάτηση από την κεντρική εξουσία.
Η Καρδίτσα πόλη της Αλληλεγγύης εξαρχής είχε εκπεφρασμένη αντίθεση απέναντι στον «Καλλικράτη» και στο διαφαινόμενο οικονομικό και θεσμικό στραγγαλισμό  που προώθησε και προωθεί η κυβέρνηση, πολιτική που με το «καλημέρα» της εφαρμογής έγινε αντιληπτή ακόμα και από τους υπέρμαχους και υπερασπιστές αυτής της διοικητικής και θεσμικής μεταρρύθμισης.
Ως ενεργοί δημότες και πολίτες έχουμε καθήκον να παλέψουμε μαζί με τους εργαζόμενους για την ανατροπή αυτής της βίαιης εφαρμογής του Καλλικράτη, της πολιτικής του μνημονίου και της οικονομικής βαρβαρότητας  που μας οδηγεί στην απόλυτη φτώχεια και εξαθλίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου